Pvc Vloeren Bergen Op Zoom  thumbnail

Pvc Vloeren Bergen Op Zoom

Published Apr 02, 23
9 min read

Leen Bakker Pvc Vloeren

Iets voor de volgende keer dus ... Hoe dan ook, volgende keer zal ik nog eens Bebo Parket overwegen. Reactie of foto toevoegen "Heel correcte opstelling" Door Johan Leurink op dinsdag 12 apr 2016 16 Een bedrijf waar kwaliteit niet alleen in de producten pimple, maar ook in betrouwbaarheid, integriteit en klantvriendelijkheid.

Ik kreeg als vanzelfsprekend een partij massief eiken vloerdelen mee voor de prijs van een grenen vloer, nadat Bebo Parket hiermee had actually geadverteerd. Een fout die ruiterlijk werd erkend en waarvan het bedrijf de gevolgen accepteerde. Hulde. Reactie of foto toevoegen "Eiken lamelparket" Door Judith op vrijdag 6 apr 2018 18 Eiken lamelparket gekocht tegen een zeer scherpe prijs, daar waren we erg blij mee! Alleen toen we nog 1 pak bij wilden bijbestellen (dat maakte genoeg or om ng een kamertje te doen) werd emergency room niet meegedacht: het was niet op voorraad en het zou een maand (!) duren voordat het fulfilled een andere bestelling meegeleverd kon worden.Maar samen zijn we er uit gekomen, we hebben een supermooie vloer laten leggen. Ook de gastvrije ontvangst en het lekkere broodje en koffie thx Bebo dikke duim. Reactie of foto toevoegen "Leading service" Door Hofman op vrijdag 9 jun 2017 17 Vloer gekocht bij bebo parket en werd gelegd door woningbouw de woonplaats...

Tonen zij een hart van goud. Aanvulling ontvangen 20 april 2018: Het betreft een eiken lamelparket XXL voor de hele beneden verdieping. Zeker de vloer ligt emergency room prachtig in. Reactie of foto toevoegen "PVC zeer tevreden" Door Meester op woensdag 2 okt 2019 19 Pvc vloer, we hadden 2 delen te kort en kregen deze 2 zonder moeite mee Reactie of foto toevoegen "Laminaat gekocht" Door tom haan op dinsdag 19 jul 2016 16 op de site staat 4.

zij zeggen dat is de btw wel raar want op hun website staat alleen dit: Deze week kunnen ook particulieren profiteren van onze ex. btw prijzen. i. c.m. ondervloer: ook in de winkel staat nergens aangegeven dat de prijs ex btw is, ik vind dit misleidende reclame maken om mensen in je winkel te lokken.

Pvc Vloeren Vloerverwarming

Dus kijk goed uit satisfied dit bedrijf Reactie of foto toevoegen "Perfecte omgang met klachten" Door Michele Casu op vrijdag 19 okt 2018 18 Bij Bebo parket een vloer gekocht, inderdaad vriendelijke mensen, scherpe prijzen en vlotte levering. Tijdens het leggen van de vloer bleek emergency room een fout in de vloerdelen te zitten, hierover gebeld fulfilled Bebo en daar de klacht neergelegd, vrij snel daarna is er get in touch with met ons opgenomen door de heer Bolier, een directielid van Bebo (pvc vloeren karwei).

Het komt er dan op aan hoe een bedrijf omgaat fulfilled de klacht en hoe ze het probleem oplossen, dat is in ons geval door bemoeienis van de heer Bolier best en snel geregeld, een groot compliment hiervoor. Reactie of foto toevoegen "Plinten voor laminaat vloer" Door Danielle Rodrigues op donderdag 1 sep 2016 16 Wij hebben een paar jaar geleden een mooie laminaat vloer van Bebo parket in onze woning laten leggen en toen was de service al top.

We hadden laatst also call gehad fulfilled de Bebo omdat onze hond de plinten had opgegeten en ja hoor ze hebben veel moeite gedaan voor ons om deze plinten nog te krijgen. Ik kan niet anders zeggen .. - pvc vloeren karwei.

Mochten wij in de toekomst weer een nieuwe vloer nodig hebben dan gaan we zeker weer naar onze vrienden bij BEBO PARKET.

Lijm Pvc Vloeren

Super bedankt voor jullie geduld van deze twijfelaar. Het is also rijden maar zou jullie aan iedereen aanraden! Daarnaast ook goed verzorgt satisfied de drankjes en hapjes ook deze mensen heel erg vriendelijk dus ook jullie dank je wel! Reactie of foto toevoegen "Goed opgelost" Door J.Kee op dinsdag 4 sep 2018 18 In maart 2018 heb ik bij BEBO in Vriezenveen voor mijn te betrekken woning ongeveer 100 m2 laminaat gekocht.

Een week voor de legdatum werd het laminaat op de juiste plaats afgeleverd. Toen personeel van BEBO een week later kwam leggen, bleek de vloer niet effen genoeg te zijn. (Er was niets van gezegd) 2. 700 euro (egaline, verlenging huur, uitstel verhuizing) later on werd het laminaat alsnog gelegd. pvc vloeren karwei. Tussendoor moest nog laminaat en plakplinten worden opgehaald.

De afwerking rond de voordeurmat en nog erger van de radiator put in de woonkamer was erbarmelijk. Uw reklameuiting dat de hele vloer netjes zou worden afgewerkt bleek in ons geval door miscommunicatie niet te worden gerealiseerd.

Reactie of foto toevoegen "Aardige mensen" Door Erdal Sun op dinsdag 17 okt 2017 17 bebo parket beste van Nederland, aardig personeel Reactie of foto toevoegen "Het leggen van de vloer was een drama" Door Kristel op zondag 3 apr 2022 22 Geen goede ervaring met Bebo. Het uitzoeken van de vloer ging prima! Maar het leggen van de vloer was een drama.De legger kwam een dag later, hier was ik niet over ingelicht. Toen de legger er wel was, besloot de legger na 1 uur werken te vertrekken, omdat de kwaliteit van het pvc niet voldoende was. Hij liet ons achter in de koud en zonder een oplossing (pvc vloeren karwei). Zo snel mogelijk contact gezocht met Bebo "Hoe gaan we dit oplossen?".

Pvc Vloeren Grijs

Uiteindelijk kregen we aan het einde van de dag telefoon, de volgende dag zouden er nieuwe leggers komen satisfied een nieuwe lading pvc. Maar we moesten hier zelf flink boven op zitten.

Na het leggen ontdekten we een paar min puntjes. Wij zijn door de meneer van de klachten solution teleurstellend behandelt.

Echt een aanrader om hier een vloer te kopen. Reactie of foto toevoegen "Schuren parketvloer" Door Paul en Herma van Benthem op maandag 19 jun 2017 17 Vorige week heeft een medewerker, zijn naam Hans Buil, van BEBO PARKET bij ons de parketvloer geschuurd.

Vele complimenten gekregen van Familie, vrienden en kennissen. Hartelijk dank voor deze prachtige vloer. Reactie of foto toevoegen "Goed" Door Loes op donderdag 9 feb 2017 17 Goede website. Wordt ook regelmatig bijgewerkt. Fijn om substantial voor te bereiden. Komen, kiezen, betalen en ze brengen het naar je car.

Mooie vloer. Precies zoals op de site. Reactie of foto toevoegen "Zeer veel dank" Door Suzan op vrijdag 16 sep 2016 16 Ontzettend fijn dat Bebo parket bereid was om iemand te regelen pass away de door mij bestelde 50 vierkante meter grenen naar mijn nieuwe woning op drie hoog wilde brengen.

Pvc Vloeren Almelo

De hele vloer is naar de maan omdat de olie verf afgeeft en nu helemaal wit is geworden. Ik ga hier zelf ook verder mee dit moet niet kunnen Reactie of foto toevoegen "Prima volk maar reken je niet rijk" Door Bas op maandag 25 jul 2016 16 Vanuit de Zaanstreek maar eens pass away kant op gereden, veel leuke prijzen gezien op internet en ik wilde het wel eens van dichtbij bekijken.

Daarnaast zijn alle prijzen online excl. btw. Een kleine tegenvaller. Ook kwam een berekening als volgt uit; 400 euro vloer, incl. plaatsen kwamen we uit op 2300 euro (alles erop en eraan). Je ziet wel waar de verdiensten liggen en dat is prima ondernemen. Ik heb daarom besloten om alleen de vloer te nemen en tijdens de actie-week heb ik gekozen voor massief grenen AA, pass away planken zien er wel leading uit en over 2 weken worden ze door iemand anders gelegd (verlijmd).

Prima volk (vandaar ook mijn aankoop!):-RRB- Maar reken je niet straight rijk. Reactie of foto toevoegen "Probleem met vloer geweldig opgelost" Door Aldenhuijsen op maandag 2 jan 2017 17 In de winkel very geholpen door een van de medewerkers. Uiteindelijk een vloer besteld van ongeveer 60m2. Helaas zat daar erg veel spint in.

Reactie of foto toevoegen "Houten visgraatvloer" Door Rob op zaterdag 15 dec 2018 18 Aanschaf van een houten visgraatvloer, inclusief lijm. Het kopen van een vloer is aantrekkelijk bij Bebo maar je moet zelf wel opletten/goed voorwerk doen.

Bij de vloer 'hoorde' wel lijm om de visgraatvloer te verlijmen. We hadden ons niet verdiept in lijmsoorten en nu blijkt dat de prijs van de lijm bij Bebo 1,5 maal hoger is dan prijzen pass away ik op net vind voor precise dezelfde lijm. Conclusie van het bezoek bij Bebo is dat je hier vloeren vindt pass away aantrekkelijker geprijsd zijn als bij de reguliere vloerenzaak, maar dat je zelf wel allert moet blijven op de genoemde prijzen en de uiteindelijke aanschafprijs.

Mooie Pvc Vloeren

Reactie of foto toevoegen "Komen altijd terug" Door sam op maandag 16 okt 2017 17 Wij komen altijd fulfilled plezier terug (pvc vloeren karwei). Reactie of foto toevoegen "Tevreden" Door Ben op maandag 16 okt 2017 17 Super klantvriendelijk. Mooie prijzen voor goeie kwaliteit spullen Reactie of foto toevoegen "Super tevreden" Door Dani op zaterdag 8 mei 2021 21 Deze week een leading vloer gekocht bij bebo.

Echt een aanrader als jezelf nog niet uit bent wat je van vloer moet nemen. Reactie of foto toevoegen "Klacht serieus opgepakt" Door Stephan Hof op woensdag 19 okt 2016 16 Nu heb ik enige tijd geleden mijn ongenoegen geuit betreffende een gekochte visgraatvloer.

Deze klacht is serieus opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld. Het bedrijf hanteerd een eerlijke en professionele bedrijfsvoering. Reactie of foto toevoegen "Super tevreden met mijn pvc vloer" Door Mevr van der Zee op donderdag 25 jun 2020 20 Super winkel. vriendelijk personeel. verpakking wat nog niet open retour.Kom je binnen gelijk of de klanten wat willen drinken. Ze krijgen 1 dikke 10 Reactie of foto toevoegen "Grote klasse" Door M. Huizinga op maandag 20 feb 2017 17 Zeer ruim assortiment fulfilled kwaliteitsvloeren tegen hele scherpe prijzen. Dat Bebo marktleider is op de Nederlandse vloerenmarkt staat wel vast als je hun assortiment tegen prijs en kwaliteit afweegt! Het is inderdaad nergens goedkoper dan hier! Zeer vriendelijke medewerkers in de verkoophal en lekker eigenzinnig en eigentijds principle met broodjes burger en andere versnaperingen voor de klanten. pvc vloeren karwei.De eigenaar van Bebo heeft nadien uit eigen initiatief call fulfilled ons opgenomen om ons verhaal te horen om vervolgens zijn oprechte excuses aan te bieden. Bovendien bood hij aan om geheel belangeloos, ondanks onze annulering, onze reiskosten vanuit Brabant te vergoeden om zo het ongemak met ons goed te maken.

Vloeren Pvc

Reactie of foto toevoegen "Geweldige reacties" Door Marjon van Beeten op maandag 16 okt 2017 17 Wij hebben nu voor de 2de keer een eikenhouten vloer van bebo. De reacties van vrienden zijn geweldig...

Latest Posts

Pvc Vloer Verlijmd

Published Feb 03, 24
7 min read

Pvc Vloer Duitsland

Published Jan 31, 24
5 min read

Houtlook Pvc Vloer

Published Jan 27, 24
8 min read